Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
12 - 16 år
Mødedag/tid: 
Onsdage kl. 18.00-20
Ledere: 
Tina Pedersen
Troppen SL2017

Troppens program januar til april 2018

Så er det blevet forår, det er blevet lyst om aftenen og det er blevet lunere i vejret. Og det skal udnyttes

Programmet vil i grove træk være som beskrevet herunder  - troppen har igen selv arbejdet med det, men vi øver os stadig i at blive bedre til at planlægge. Et stort ønske var at tage nogle flere mærker og det viste sig at vi ”næsten” har fire mærker, så vi har valgt at samle op på manglerne og få mærkerne i hus inden sommerferien.

Da jeg er alene som leder for troppen, og vores trop endnu er under opbygning og derfor ikke helt selvkørende, håber jeg, at I vil være søde til at træde til, når der er behov, fx ved kano sejllads.  Der er behov for hjælp til opsætning af flag igen i år, så kontakt Sille Capion på sille [dot] capion [at] gmail [dot] com eller skriv jer på listen der hænger i hytten.

De unge mennesker taler meget om en kollektivuge hvor man bor sammen i hytten en hel uge, men det er ikke lagt i planen da det kræver at forældre er villige til på skift at overnatte i hytten.

HUSK nye spejdere er altid velkomne!

Spejderhilsen

Tina

 Møderne foregår ved/i hytten onsdage kl.18-20, hvis ikke andet er nævnt. Husk tørklæde og uniform. Hav altid udetøj og din spejderbog med. Kommer du ikke, så meld afbud til: Tina 2544 8391

Maj

 Emne

2. maj

Opfølgning på mærker (Håndværk; Klar dig selv, Stormkøkken,   Udeliv) og sikkerhedsbeviser (økse, sav og kniv). Leg ”Amerikansk tørklæde”

9. maj                kl. 15.30 – 20.00

Et spændende og anderledes møde. Afgang fra hytten   kl. 15.30, hvorefter vi kører til Langø. Spejderne skal hentes på Langø.

10. -11. maj

Fjord til Fjord vandring med ”De grønne piger” – en   tur på tværs af spejderkorps med i alt 30 km vandring over 2 dage.   Overnatning i telt eller shelter. Invitation følger snarest.

13. maj                kl. 18 – 19.30

Oprydning efter Fransk forår

16. maj

Opfølgning på mærker (Håndværk; Klar dig selv,   Stormkøkken, Udeliv)  og   sikkerhedsbeviser (økse, sav og kniv)

23. m aj

Kanotur – forældrehjælp en nødvendighed for at kunne   gennemføre

30. maj                kl. 17.30 – 19.00

Fællesmøde med mini og junior – vi afprøver Præstø   strand og varmer os i saunaen. Husk badekåbe/stort badehåndklæde og badetøj.   Er der spejdere/forældre der vil være sød at bage en kage eller nogle boller?

Juni

 Emne

2. juni

Pilgrimsvandring på Stevns (se særskilt indbydelse)   30, 50 eller 75 km ? Alt efter hvor langt troppen selv mener at kunne gå

6. juni

Pakke til sommerlejr og rydde op i patruljerum.   Planlægge mødet d. 20. juni

13. juni              kl. 17 – 19.00

Gruppens 79 års fødselsdag for hele gruppen

20. juni

Mad og hygge ved bålet

27. juni

Sidste møde før sommer ferien – fælles afslutning

Juli

 Emne

21 - 28

Sommerlejr. SpOvAlGre 2018 i Ora, Hälsingeland,   Sverige. Afrejsetidspunkt ligger endnu ikke helt fast.