Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 9 år ( 2. - 3. kl )
Mødedag/tid: 
Onsdage kl. 17.30-19.00
Ledere: 
Desiree
Maiken
Mikael
Helle
Minier sommer 2017

Mini- spejdere

I Præstø gruppe har vi en gruppe dygtige minispejdere, der går i 2. og 3. klasse.

Vi holder fælles spejdermøde for junior -og minispejdere. Vi planlægger aktiviteterne, så der er noget til begge aldersgrupper.

Som minispejder lærer man at passe godt på hinanden og naturen. Vi lærer førstehjælp, tænder bål, går ture i skoven og hygger os med sang og leg. Så vidt der er muligt bliver møderne holdt udendørs ved spejderhytten eller i skoven.

Som Mini har man mulighed for at deltage i både endags- og weekendturer. Et af årets højdepunkter er mikro/mini træf, hvor spejdere i samme aldersgruppe fra hele Sydsjælland bruger en hel dag på at løse opgaver om et bestemt emne.

Sommerlejr tager vi også på. Sommerlejren 2017 var en weekend på Falster, ved til Middelaldercenteret. 

Synes du det lyder spændende og har du lyst til at blive en del af vores minispejdere, er du meget velkommen til at kigge forbi Spejderhytten på Lindevej Onsdage kl. 17.30.

Program for april - juni 2018

Nu kommer foråret!! På den just afholdte Divisionsturnering skulle vi have nydt forårssolen, sådan blev det dog ikke! Blæsende koldt og sne, og overnatning for alle på Rønnebæk skole -spejderne klarede weekenden flot- de klager ikke….Faktisk blev vores ene minipatrulje kåret som dygtigste påopgaveløbet- Vi siger til lykke!

Før Påske gik vi i gang med ”sikkerhedsmærkerne” kniv, økse, sav. Vi vil gerne have, at alle har knivbevis, så man må have kniven med sig til spejder. Mange når savbeviset og nogle kan nå øksen. Vi har forlænget perioden med sikkerhedsbeviserne, da vores sidste møde blev erstattet med Grupperådsmødet…. Du kan læse i din lommebog om brug og vedligeholdelse af kniv, sav og økse – og ikke mindst førstehjælp, hvis uheldet et ude